Tallers per a infants i famílies nouvingudes

Hi han participat 16 famílies procedents del Marroc, Mali, Índia, Ucraïna i Romania. L’objectiu d’aquest espai ha estat el de transmetre a les mares i els pares la importància del joc i la relació amb l’adult perquè els seus fills tinguin ganes de saber, aprendre, d’expressar-se i comunicar-se. S’han realitzat 4 tallers per a 4 grups on han treballat cançons, contes, joc simbòlic, activitats manipulatives, dibuix, pintura, manualitats, etc.
L’activitat del projecte l’han portat a terme els professionals del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de Santa Coloma de Farners – Fundació privada ASPRONIS.
Els professionals valoren positivament el fet que l’activitat la realitzin infants i adults conjuntament, majoritàriament amb les mares, perquè el nen necessita un referent familiar a prop seu i la mare viu amb el seu fill diferents models d’aprenentatge en català a través del joc. 
Els nens i nenes han gaudit molt de les activitats proposades i les joguines que s’oferien. Molts d’ells no ho havien experimentat mai a casa (gomets, plastilina, guixar...). Les cançons han agradat molt i han après a imitar gestos. Fins i tot a les mares els hi han cantat les cançons a casa.