TEATRE FÒRUM: “MUSTAFÀ ÉS AL REPLÀ”, aquest dissabte 27 a l'Auditori

En el marc de la 3a Trobada per la Pau i la Convivència, Farners Solidari organitza per al dissabte 27 de gener, amb el suport de l’Ajuntament, una obra de teatre fòrum (el públic pot participar en finalitzar l’obra): Mustafà és al replà.

Aquesta obra aborda la temàtica de la discriminació, estereotips i prejudicis (qui no té prejudicis?). La discriminació sistemàtica de milers de persones per ser d'un determinat origen és encara el pa de cada dia a Europa.

És una bona oportunitat perquè les diferents persones que convivim a Santa Coloma compartim les nostres opinions (coneixement en procés), perquè entre tots consensuem els fonaments  d’una convivència pacífica i respectuosa.

La vostra presència i participació són el granet de sorra que tots podem aportar per un món millor.

L’obra, a càrrec de Forn de teatre PA’TOTHOM, es representarà a l’Auditori de 16.30 h a 18 h. L’entrada és gratuïta. Hi haurà servei de ludoteca al Cercle Jove per aquells pares amb mainada que vulguin veure l'obra.

Després, podrem gaudir d’un berenar boníssim al mateix Cercle Jove.

Sinopsi de l’obra

En una comunitat de veïns ens trobem amb un problema que afecta a tots. Malgrat una convivència normal davant certs interessos sorgeixen conflictes on aniran aflorant actituds carregades de prejudicis i estereotips respecte a l'altre. Això crea una barrera comunicativa i una distància que fa impossible trobar una solució conjunta.

Equipament: