Tiquets i abonaments per al sopar i concerts de Festa Major, ja a la venda

Des d'avui dia 1, ja són a la venda a la Casa de la Paraula els tiquets per al sopar popular de Festa Major, els abonaments per als concerts de tarda i les entrades per al concert de Macedònia.

Aquest any el 22è Sopar Popular es celebrarà el divendres 23 de setembre a la plaça Farners, a partir de les 9 del vespre, i posteriorment hi haurà ball amb Què Tal!. El preu és de 13 euros.

Per un preu de 6 euros els abonaments permeten tenir accés als tres concerts de tarda que es faran durant els dies de Festa Major (23, 24 i 25 de setembre) al Pavelló de la Nòria, i es poden adquirir taula i 6 cadires per 15 euros. Les entrades de cada concert també es podran comprar el mateix dia a la taquilla per un preu de 3 euros cadascun. 
També són ja a la venda per 3 euros les entrades per al concert de Macedònia, que tindrà lloc al Pavelló de La Nòria el diumenge 25 al matí.
 

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 34444897 bytes) in /usr/home/scfweb/www/modules/system/image.gd.inc on line 352