Tot a punt perquè les ratafies s’estiguin 40 dies a sol i serena

dg. 23.06.2013
Iolanda Bustos, del restaurant La Calèndula de Girona, ha dit durant la inauguració del jardí que “Santa Coloma de Farners ha d’aprofitar la seva riquesa ratafiaire per fer un museu viu de la ratafia
La jornada ha començat amb una passejada per l’entorn de Santa Coloma per tal de conèixer les herbes. A la tarda, a la Casa de la Paraula s’ha fet el talleret de la Ratafia en el que alguns dels participants han elaborat la seva primera ratafia. Les herbes que s’ha utilitzat han estat cedides per l’herbolisteria L’Espígol de Santa Coloma. El beuratge que s’ha preparat ara haurà d’estar 40 dies a sol i serena. Moltes d’aquestes ratafies es presentaran al Concurs de la Ratafia que es fa coincidint amb la Festa de la Ratafia que es fa al novembre.
Inaguració del Jardí de la Ratafia amb Iolanda Bustos
inauguraci-jard-de-la-ratafia.jpg
Talleret de la ratafia a la Casa de la Paraula
talleret-casa-de-la-paraula.jpg
Participants a la passejada
passejada-ratafia.jpg
Passejada per recollir herbes
participants-a-la-passejada.jpg

fotos: Confraria de la Ratafia

Historial

Altres notícies