Tret de sortida al Projecte Rossinyol pel curs acadèmic 2019/2020

ds. 23.11.2019

L'Escola d'Adults de Santa Coloma de Farners ha acollit aquest divendres l'acte d'inauguració del Projecte Rossinyol pel curs acadèmic 2019/2020. La presentació ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Susagna Riera, de la regidora d'Acció Social, Anna Camps, i de la regidora d'Educació, Carme Dilmé, ja que es tracta d'una iniciativa conjunta d'ambdues regidories i la Universitat de Girona.

Igual que en els darrers anys, la jornada ha gaudit d'una gran assistència, fet que posa de manifest la bona acollida que té el projecte envers la ciutat. Així doncs, el Projecte Rossinyol ja ha donat el tret de sortida al curs d'enguany, que es presenta farcit d'activitats en les quals tenen cabuda tots els nens i nenes de la ciutat que provenen d'altres països.

El Projecte Rossinyol, que enguany arriba a la 14a edició, és una iniciativa de mentoria l'objectiu del qual és afavorir la inclusió social, cultural i lingüística dels nens i joves d'origen estranger. Des dels seus inicis, l'any 2006 a Olot, la idea ha anat creixent gradualment, aplegant un gran nombre de nens i joves, i gaudint del suport i de la col·laboració de diversos ajuntaments de les comarques gironines, de la mateixa UdG, del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i de diversos tècnics d'immigració. En aquest sentit, la idea és treballar de forma conjunta repartint les responsabilitats de forma clara i equitativa per sumar esforços i seguir remant en la mateixa direcció.

Historial

Altres notícies