Trobades Pedagògiques 2013

Informació útil:
 - Quadre d'activitats (descarregar pdf )
 - Espais TP13 (descarregar pdf )
 - Bars col·laboradors (descarregar pdf )
L’objectiu de les jornades és compartir i posar en comú experiències que es realitzen a les escoles selvatanes amb la intenció de visibilitzar les activitats, projectes, experiències que s’hi fan, experiències amb un gran valor pedagògic i humà. 
Aquest dimecres 26 de juny, es farà la conferencia inaugural: “Sóc mestre/a o faig de mestre/a?” a càrrec de Neli Zaitegui. Neli Zaitegui ha estat professora, directora, inspectora, coordinadora de programes d'innovació i actualment és escriptora.
Tot seguit, tindrà lloc la taula rodona: “L'escola, marca blanca?” Hi intervindran: Albert Bayot, director dels Serveis Territorials del DEG a Girona; Carles Capdevila, periodista català, actual director del diari ARA; Ramon Casadevall, doctor en Pedagogia, mestre de primària i secundària, professor del Departament de Pedagogia de la UdG. Modera la taula Xavier Besalú, mestre, pedagog i professor de la UdG.
Les TP13 seguiran durant tot el dijous 27 de juny en diversos espais formatius simultanis de Santa Coloma de Farners, amb temàtiques molt variades: recursos, TIC, seguretat en l’ús d’internet a l’aula i educació per a la mobilitat segura, experiències d'ensenyament–aprenentatge de llengua, matemàtiques, expressió plàstica i musical, educació física, llengua anglesa, pràctiques psicoeducatives, educació emocional...
espais-tp13.jpg   bars-tp13.jpg