Concert de Divendres Sant. "La veu dins la cobla"

La Flama de Farners i Ana Belén Quintana

Finalitzat
Del 15.04.22 al 07.04.23 | 18:00 h

Organitza Agrupació Sardanista Farners

La Flama de Farners

El 5 d'abril de 1981 la cobla La Flama de Farners va fer la seva presentació. Han col·laborat musicalment amb la cobla personalitats tan emblemàtiques del món de la sardana com Ricard Viladesau, Lluís Albert, Manel Saderra i Puigferrer o Josep Cassú, que amb la seva experiència han ajudat a aconseguir que La Flama sigui una de les cobles més preuades de les comarques gironines. L'any 2009 hi va entrar com a nou director Jordi Molina, amb l'encàrrec de consolidar la formació, ampliar-ne el repertori i fer-la partícip d'aquest nou moviment renovador iniciat fa uns quants anys, de producció de noves propostes musicals. Durant aquests trenta-nou anys, la cobla La Flama de Farners ha rebut diversos premis i ha dut a terme ballades i concerts a les sales i places més emblemàtiques del país. En la seva trajectòria ha enregistrat més d'una trentena de discos amb repertori de sardanes i diversa música de cobla.

Des de llavors ha anat fent camí, progressant en qualitat, i ampliant i diversificant la seva oferta musical d'una manera sostinguda i audaç. Per tal de seguir progressant, compten amb l'experiència del seu nou director, Xavi Molina.

La cobla La Flama de Farners ofereix actuacions d'una gran qualitat musical gràcies a la professionalització dels seus integrants, i al mateix temps es caracteritza per ser una formació juvenil, dinàmica i amb experiència en el sector.

Actes de celebració del 120è Aniversari dels Cantaires de Farners. 1903-2023.

Sessions

Divendres
15.04.22
18:00 h
Des de
5 €
Finalitzat
Divendres
07.04.23
18:00 h
Finalitzat

Activitats relacionades