Bateig de la colla castellera Guillats de La Selva

Finalitzat
Dissabte 11 de juny | 12:00 h

A la Plaça Farners

El proper 11 de juny Els Guillats de la Selva actuaran a la plaça de Santa Coloma de Farners, acompanyats dels padrins de bateig: els @maduixots i els @ccesperxats 

El bateig és l'acte oficial en què els membres de la colla reben la camisa -de color de pell de guilla, vermell-marronós- amb la qual poden participar en diades i demostracions, un cop han carregat diferents castells de 6 en presència de les colles padrines. Fins ara, la colla castellera farnesenca havia participat en diferents demostracions i exhibicions en actes de la ciutat i de diferents llocs de la comarca, però sempre amb la camisa blanca per no haver rebut encara la camisa oficial, que l'obtindrà en el bateig d'aquest dissabte. Després del bateig hi haurà un dinar popular al parc de Sant Salvador i la festa s’amenitzarà amb els discjòqueis Big Kahuna i Nür.

Els Guillats de la Selva tenen la seu a Santa Coloma i compten amb una vuitantena de membres farnesencs, però també d'altres poblacions de la comarca, com Arbúcies, Blanes, Sils, Sant Hilari Sacalm, Vidreres, Maçanet, Riudarenes i La Cellera. Són presidits per Santi Avellaneda i assagen els dimarts i els divendres a la zona del pavelló de la Nòria.

Sessions

Dissabte
11.06.22
12:00 h
 
Gratuït
Finalitzat