Nit de Gala de la Ratafia, amb sopar popular dinamitzat per l’humorista Neus Rossell.
En el transcurs del sopar, un jurat format per experts seleccionarà les ratafies guanyadores del 41è Concurs de la Ratafia. Els membres del jurat són Audrey Dore (sommelier Celler de Can Roca), Siseta Camps (ratafiaire farnesenca), Pau Matias (dissenyador de begudes i autor del llibre 90 Licors Catalans Casolans), Carles Aymerich (sommelier Celler de Can Roca) i Xavier Codina (Ratafia Russet).
Tot seguit, la Confraria de la Ratafia procedirà nomenament de nous i noves confrares i de la Confraressa d’Honor d’enguany, l’experta en etnobotànica Astrid van Ginkel. El moment culminant de la gala serà quan es donin a conèixer les ratafies guanyadores del concurs.
Menú del sopar: amanida amb embotit, pollastre rostit i postre de ratafia. Preu: 15€.
Servei de sopar a càrrec de la Colla Gegantera de Santa Coloma.
Els tiquets són numerats i es venen a: Can Net i La Gasela.
Hi haurà opció vegana i alternatives per a persones amb intoleràncies; caldrà especificar-ho al moment de comprar el tiquet.
|