FESTA DE LA RATAFIA 2022 - DIJOUS 10

Finalitzat
Dijous 10 de novembre | 08:00 h

 

Dijous 10 de novembre 

 

19.00 h

Casa de la Paraula

Inauguració de l’exposició “Els estiuejants i el Balneari. La petjada dels visitants a Santa Coloma de Farners (1850-1950)”. Amb la presència de Joan Martí, alcalde de Santa Coloma de Farners; Joaquim Carreras, director de l’Arxiu Comarcal de la Selva; Narcís Figueras, professor de la UOC i autor de recerques sobre l’estiueig; Sergi Torrent, responsable dels continguts i Oriol Piferrer, responsable del disseny gràfic i el marc expositiu.

21.00 h

Plaça de La Pau

Inici de la processó de la Confraria de la Ratafia,  que anirà a recollir el penó de la Festa i el llibre de la ratafia a casa de la Carme Barbé, premi a la millor ratafia local i general de l’any 2021. Tot seguit, la processó continuarà fins la Plaça Farners.

21.30 h

Plaça Farners

Litúrgia d’inici de la Festa amb la penjada del penó, lectura dels textos que figuren al llibre de la Ratafia, i brindis amb ratafia de l’Àliga de Sant Pere Cercada.

Tot seguit tindrà lloc la Ruta de la Ratafia, acompanyada pels Geganters i Grallers de Santa Coloma, la Batucada de la Confraria Jove, els gegants Sol i Serena i els capgrossos d’en Rosquellas i en Panxo; i amb la participació de fleques i pastisseries. 

22.30 h

Plaça Farners

Concert amb Les Salvatges, presentant el seu disc de debut El caliu i la cendra. El trio format per Clara Pinya, Gemma Busquets i Aitor Nieve proposen un punk-rock melòdic i fan la música que els agradaria sentir. Una guitarra, un baix, una bateria i una veu que ens canti a la cara. No demanem tant.”

Sessions

Dijous
10.11.22
08:00 h
 
Finalitzat