Al pavelló de La Nòria
En el transcurs del sopar, un jurat format per experts seleccionarà les ratafies guanyadores del 42è Concurs de la Ratafia. Els membres del jurat són Cristina Feliu (cap de sala i sommelier del restaurant l’Aliança d’Anglès), Salvador Garcia-Arbós (periodista gastronòmic i Confrare d’Honor d’enguany), Marta Clot (sommelier i creadora de contingut), Sílvia Culell (sommelier, periodista i Membre de l'equip del vi a Bullipedia) i Xavier Codina (Ratafia Russet).
Tot seguit, la Confraria de la Ratafia procedirà al nomenament de nous i noves confrares i del Confrare d’Honor d’enguany, el periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós, vinculat a la Fira de la Ratafia de Besalú, que enguany arriba a la 30a edició. El moment culminant de la gala serà quan es donin a conèixer les ratafies guanyadores del concurs.
Menú del sopar: amanida amb embotit, pollastre rostit i postre de ratafia. Preu: 18 €
Servei de sopar a càrrec de la Colla Gegantera de Santa Coloma. Se servirà Ratafia 1842, gentilesa de la Confraria. Els tiquets són numerats i es venen a Can Net, La Gasela i el Bar del camp de futbol.
Hi haurà opció vegana i alternatives per a persones amb intoleràncies; caldrà especificar-ho al moment de comprar el tiquet.