"La potent mentida de la poesia", a càrrec la Cia. de Teatre La Catxa

Mostra de Teatre Amateur Rafael Anglada 2024

Comprar
Des de 8 €
Diumenge 03 de març | 18:30 h

LA POTENT MENTIDA DE LA POESIA,  de l'autor Balta Navarro. Obra dirigida per Victor Gómez. És una producció de Cercle de Catòlics de Banyoles i Comarca. Amb els artistes Arnau Soler, Quim Bertran, Èrica Geli, Mercè Juanola i Jana Muñoz.

Els personatges de La Potent Mentida de la Poesia teoritzen, amb diferents intensitats, sobre el sentit de la vida. Des de la mística visceral d'en Sigmund, passant per la ironia d'en Màrius, res més que un intent de no fer cas als senyals interiors, fins, a la fi, una Alba amb els peus, ella creu, enganxats a terra. La poesia metafísica, la sàtira i la prosa lluitant entre si per ser la resposta a l'eterna qüestió: ¿Què som? No hi ha res segur, ni tan sols l’ésser que hom creu que li pertany. El cor de les antigues tragèdies gregues està present en forma d'una cambrera que passa a ser icona divina en un intent de singularitzar el tot. Potser no s’arriba a cap conclusió, però pel camí quedarà un enfilall de preguntes i de somriures.

 

Balta Navarro i Santaelàlia ha escrit les novel·les  La Travessia (Ed ElToll), El Préstec (Ed ElToll),  Dessota del Freixe (Espaigrafic3 Edicions-Amazon), Contacte Terminal (Espaigrafic3 Edicions-Amazon),  After-Hour. A sangre pija (Espaigrafic3 Edicions-Amazon) També ha escrit llibres de poesia com Afortunada Dissort (Espaigrafic3 Edicions-Amazon), La Nit (Espaigrafic3 Edicions-Amazon), Poemes per a Laura (Espaigrafic3 Edicions-Amazon) i El Mal de las Flores (Espaigrafic3 Edicions-Amazon). I també és autor de les obres de teatre El Grand Prix dels Miserables i La Potent Mentida de la Poesia.

Sessions

Diumenge
03.03.24
18:30 h
Des de
8 €

Activitats relacionades

Del 08.01.24 al 11.03.24
EXPOSICIÓ - IDENTITATS VÀLIDES
Cultura i Festes
CASA DE LA PARAULA
22.02.24 | 17:30 h
Comentem L'hivern del sr Jeroni, d'Eulàlia Canal
Cultura i Festes
BIBLIOTECA JOAN VINYOLI
22.02.24 | 20:00 h
Tura Soler i Jordi Grau presenten "Rigor Mortis" i "Sense càstig", a l'Auditori
Cultura i Festes
BIBLIOTECA JOAN VINYOLI
23.02.24 | 17:30 h
Comentem El noi del diari, de Vince Vawter
Cultura i Festes
BIBLIOTECA JOAN VINYOLI
Del 16.02.24 al 23.02.24 | 19:00 h
VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges
Cultura i Festes
AUDITORI
24.02.24 | 18:00 h
"L'univers en miniatura de No-No"
Cultura i Festes
AUDITORI