ESCOLA D'ADULTS MUNICIPAL

L’Escola d’Adults Municipal de Santa Coloma és un centre de titularitat municipal (depèn de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners).

El nostre centre programa tota una sèrie d’activitats formatives amb un ampli ventall de possibilitats i temàtiques tenint en compte les necessitats reals de formació que hi ha a la ciutat i a les rodalies. Tot aquest treball es fa de manera coordinada amb tota la resta d’agents i entitats que treballen dins del món de l’educació a la nostra ciutat tot creant una xarxa de treball.

Així doncs, durant aquest curs hem programat cursos de nivell bàsic (llengua catalana a nivell oral, alfabetització...) fins a formació de nivell superior (accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys). Entre aquest mínim i aquest màxim de nivell formatiu hi podem trobar altre tipologia de cursos com (idiomes, informàtica, gastronomia, tallers artístics...).

L’Escola d’Adults atén a usuaris amb una edat mínima de 16 anys, tot i això, any rere any ampliem els tallers dirigits a infants (tallers de cuina, robòtica, artístics...), a més, hem col·laborat amb els diferents centres educatius de Santa Coloma de Farners (nivell de primària) organitzant uns grups de reforç lingüístic.

Us animem a endinsar-vos en la nostra oferta formativa i esperem que trobeu alguna proposta que us pugui interessar.

 

Horari

De 9 a 14 h i de 16 a 22h (de dilluns a divendres)
De 9 a 13 h (dissabtes)

Contacte

972 84 23 65

Adreça

Carrer Sant Sebastià, 91 17430 Santa Coloma de Farners

Àrea de govern:

Educació
Compartir

Notícies relacionades