BRIGADA JOVE 2016

dt 19.07.2016
La Brigada Jove ha començat la seva feina a diversos punts de Santa Coloma. La formen 12 nois i noies durant el mes de juliol i 5 durant l'agost, que es reparteixen a diversos indrets.
A les brigades dels parcs i jardins ajuden als treballadors municipals en el manteniment; als serveis socials duen a terme tasques de recepció; a l'Ajuntament col·laboren al servei de tècnics d'Urbanisme; a l'Oficina de Turisme fan feines de suport a la recepció; als pavellons municipals ajuden als gerents en el manteniment i també hi fan tasques de recepció; i a l'Escola Castell de Farners treballen amb la conserge en les tasques de manteniment de l'escola.

L'assignació de cada lloc de treball s'ha fet a partir del perfil extret de les inscripcions i de l'enquesta realitzada als joves per a conèixer les seves aptituds, i segons les necessitats de cada servei. Cada membre de la Brigada Jove té assignada una persona responsable en el seu lloc de treball, qui fa un seguiment de la feina que se li encarrega.

Les feines de la Brigada van començar l'1 de juliol, dia en què es va fer la presentació del projecte i la formació en prevenció de riscos laborals, i s'allargarà fins al 31 d'agost, amb un horari de 9 del matí a 1 del migdia.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 34444897 bytes) in /usr/home/scfweb/www/modules/system/image.gd.inc on line 352

Historial

Equipament: CAMP DE FUTBOL

Altres notícies