Activitats del DENIP

dg 31.01.2016
Una de les primeres accions que hem engegat és un cicle d'actes que va començar el mes de desembre i que continuarà al llarg del 2016, on volem que hi col•laborin les entitats, els centres educatius, la ciutadania, etc., amb les seves propostes pedagògiques, culturals, esportives, musicals, lúdiques, festives, gastronòmiques, reivindicatives...

El primer acte que s'ha organitzat és una xerrada sobre «refugiats i immigració - què ens cal saber? aspectes clau i situació actual», que es va celebrar el dia 16 de desembre a les 7 de la tarda a la sala Lluís Caparrós de Santa Coloma de Farners per commemorar els Drets Humans. Van intervenir-hi l'Anna Serra, advocada de Creu Roja i en Xavier Casademont, professor associat a la Universitat de Girona. També es va presentar l'Agenda Llatinoamericana Mundial 2016: "Desigualtat i Propietat" a càrrec de Jaume Pera, membre de Justícia i Pau.

Totes les persones i entitats que vulguin participar en el grup «Farners Solidari» o que vulguin fer-nos arribar les seves propostes podeu contactar amb la Carolina Fontàs, tècnica d'acollida i diversitat de l'Ajuntament, a través del correu cfontas@scf.cat o al telèfon 661587685 (de dilluns a divendres de 10h a 15h).

Dissabte dia 30 de gener, Farners solidari i l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners van organitzar tot un seguit d'activitats relacionades amb la PAU.
A les 16 h es va organitzar un col•loqui per adults "Quins valors comparteixo amb els meus veïns" al cercle jove.
pau_i_convivncia-5.jpg pau_i_convivncia-13.jpg
A la mateixa hora es realitzaven dues activitats per a la mainada. A la Rambla una colla de nens i nenes de la nostra ciutat van pintar un mural relacionat amb la PAU mentre que un altre grup dibuixava i pintava elements sobre la no violència a la plaça de la PAU.
pau_i_convivncia-19.jpg pau_i_convivncia-27.jpg
pau_i_convivncia-1.jpg pau_i_convivncia-3.jpg
A les 18 h es va fer un berenar intercultural amb representants de diferents comunitats que viuen a Santa Coloma.
pau_i_convivncia-43.jpg pau_i_convivncia-39.jpg
I a les 19 h les corals La nostra Llar de Santa Coloma de Farners i El cor Àkan de Girona ens van oferir unes cançons que meravellaven a petits i grans.

Un dissabte farcit d'activitats per compartir i ser solidaris.
pau_i_convivncia-55.jpg pau_i_convivncia-58.jpg

Historial

Altres notícies