Santa Coloma celebra el Dia Mundial de la poesia amb la 1a edició del concurs de punts de llibre

dv 28.03.2014

Concurs punts de llibre - Any Vinyoli - Santa Coloma de Farners

Pocs dies abans de la celebració de l’acte es va reunir el jurat per a valorar els treballs i decidir els tres premis guanyadors, un per a cada cicle. El jurat va estar format per la regidora de Cultura, Carina Planiol, el mestre i biògraf de Joan Vinyoli, Pep Solà, l’artista local Josep Mª Fontanet i la directora de la Biblioteca, Francina Sanmartín.
Val a dir que els membres del jurat no ho van tenir fàcil ja que entre els punts de llibre n’hi havia de molt inspirats i bonics. Finalment els guanyadors foren Isona Masó Bosch del Ceip Castell de Farners (1r Premi Cicle Incial); Pau Cos Sicres del Col·legi La Salle (1r Premi Cicle Mitjà) i Júlia Batlle Mitjavila pel Ceip Castell de Farners (1r Premi Cicle Superior). Tots els altres punts de llibre van quedar exposats a la Sala d’Actes de la Biblioteca perquè tothom qui ho volgués els pogués veure i valorar. En quant als premis, els tres punts de llibre guanyadors seran editats i utilitzats a la Biblioteca i a més es dóna un lot de llibres a cada guanyador i a la seva classe.
Des de la Biblioteca s’agraeix especialment la participació dels infants en aquesta activitat així com l’orientació i el treball fets pels seus mestres a classe i alhora s’encoratja a tots els nens i nenes de Santa Coloma a continuar imaginant i dibuixant històries que es puguin veure reflectides en un punt de llibre o en qualsevol altra manifestació artística. Sens dubte els llibres els descobriran moltes possibilitats de fer-ho realitat. L’objectiu és que aquest primer Concurs pugui tenir continuïtat en els propers anys. Els tres punts de llibre guanyadors de la primera edició i els seus joves autors acompanyaran la lectura de molts usuaris de la ciutat aportant un plus de bellesa i creativitat a la lectura pròpiament dita.
Concurs punts de llibre - Any Vinyoli - Santa Coloma de Farners Concurs punts de llibre - Any Vinyoli - Santa Coloma de Farners

Historial

Altres notícies