Lliurament de premis del 20è Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada

dt 25.03.2014
Han rebut el premi a la millor obra, al primer actor principal (Òscar Palomino), el primer premi a la millor actriu secundària (Teresa Pérez de Rozas), el segon premi al millor actor secundari (Xavier Piguillem), el premi a l’escenografia, llum i so i el premi de la votació popular.
La companyia Guspira Teatre de Cassà de la Selva, que es va presentar al concurs amb l’obra “Sopar fred”, ha rebut el premi a la millor direcció (Nani Castellsaguè i Martí Vallé) i el segon premi al millor actor principal (Josep M. Masferrer).
L’Associació Cultural i Teatre Alba Nova, de Bescanó, ha rebut el segon premi a la millor actriu principal (Neus Rubio) i el segon premi a la millor actriu secundaria (Susanna Soler). Van representar l’obra “Rumors”.
Teatre 8, de Tarragona, amb l’obra “Sóc lletja”, ha guanyat el primer premi a la millor actriu principal (Nereida Gras) i el premi al millor maquillatge i perruqueria.
El Grup de Teatre de Sant Hilari Sacalm ha estat el guanyador del segon premi a la direcció (Jaume Fàbregas), amb l’obra “Burundanga”. El premi al millor vestuari ha estat per Carisma Teatre, de Caldes de Malavella, que es va presentar amb l’obra “L’amor no té cap fórmula”. Esquetx Teatre, de la Cellera de Ter, ha rebut el primer premi al millor actor secundari (Adam Prat) amb l’obra “Sense cita prèvia”.
El concurs de teatre amateur Rafael Anglada està organitzat per l’Associació de teatre la Clau i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners.

Historial

Altres notícies