L'àrea de Joventut organitza una acció commemorativa amb motiu del 8M, Dia Internacional de la Dona

dj 25.02.2021

Un any més, l'àrea de Joventut durà a terme una activitat amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que tindrà lloc el proper dilluns 8 de març. La iniciativa d'enguany, sota el lema 'La meva dona 8 de març', consistirà a omplir els arbres del passeig de Sant Salvador de relats que la ciutadania haurà fet arribar prèviament mencionant i explicant qui és la seva dona de referència.

La participació és oberta a tots els veïns i veïnes de Santa Coloma de Farners. Els relats han de tenir una extensió aproximada de 100 paraules, i han d'incloure els següents continguts:

- Qui és la seva dona 8 de març, que pot ser el nom o figura que l'hi pertoca (familiar, amistat, persona mediàtica...).

- Explicació del perquè és per a ell/a la seva dona de referència.

- També es pot enviar una fotografia de la dona escollida, independentment si hi ha text o no.

Les persones participants tenen la possibilitat d'enviar tants relats com vulguin i fer-ho de forma anònima, sense signar el text. Des de la regidoria animem al conjunt de la població a prendre part d'aquesta iniciativa, enviant els seus relats a l'adreça de correu electrònic joventut@scf.cat. El període de presentació dels textos es finalitzarà el proper divendres 5 de març.

Amb aquesta acció commemorativa es pretén donar visibilitat a la gran quantitat de dones lluitadores que hi ha a la societat amb diferents perfils i valors, així com posar de manifest que a les nostres vides hi ha moltes dones importants i alhora anònimes. També es contempla la finalitat de tenir coneixement de diverses visions, motius i realitats que realcin i posin en valor la figura de la dona.

Aquesta activitat es troba dins del projecte 'Visibilitzem', inclòs en el vigent Pla Local de Joventut (PLJ) 2021-2024, mitjançant el qual es vol donar visibilitat i donar a conèixer les desigualtats existents en la societat del segle XXI per raons de gènere, religió o orientació sexual, entre d’altres, en sintonia amb la commemoració dels dies internacionals més rellevants.

Historial

Equipament: PISCINA LA SELVA

Altres notícies