Nou curs de premonitor/a de lleure a Santa Coloma de Farners

dl 14.03.2022

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners impartirà, els propers dies 11 i 12 d’abril, al Cercle Jove, un curs de premonitor/a de lleure, adreçat a joves nascuts entre els anys 2005 i 2006. L'horari de la formació serà de 9 a 14 h. El curs de premonitori/a té com a principals objectius transmetre a l'alumnat la importància i transcendència de la figura del/la premonitor/a dins l'àmbit de l'educació en el lleure, obtenir una experiència d'interacció real, crear un entorn on a través del joc s'afavoreixi el desenvolupament integral del jove, així com promoure el respecte pel nostre entorn i la diversitat, fomentar valors útils per la persona i la convivència amb els altres i descobrir noves formes d'entreteniment a través d'activitats lúdiques, jocs i l'expressió.

El període de preinscripcions s'obre aquest dijous 17 de març i finalitzarà el dijous 31 de març. Per poder accedir al curs es prioritzarà l'ordre d'inscripció i que les persones sol·licitants compleixin l'edat indicada i resideixin a la ciutat. Les inscripcions definitives es formalitzaran a partir del dia 1 d’abril, que serà quan les persones que hagin estat acceptades rebin la confirmació via mail. Si teniu qualsevol dubte envieu un correu electrònic a l'adreça: joventut@scf.cat

Aquest curs es troba dins del projecte 'Forma't', inclòs en el vigent Pla Local de Joventut (PLJ) 2021-2024, que engloba diferents actuacions encaminades a promocionar i ampliar l'oferta formativa al municipi mitjançant cursos i formacions que permetin a les persones joves una formació integral, treballant i posant èmfasi en aspectes primordials per al seu desenvolupament i creixement personal i professional com són les competències i les habilitats, amb el propòsit final d'augmentar l'ocupabilitat del col·lectiu juvenil.

Historial

Altres notícies