Nou web municipal a l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners

dl 21.03.2022

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha posat en marxa, avui, 21 de març, un nou web municipal amb l’objectiu que sigui més modern, visual, atractiu i de fàcil accés. La intenció és que l’usuari accedeixi més ràpidament a la informació que busca. Una de les novetats respecte al web anterior és que totes les entitats de la ciutat podran bolcar les seves activitats i quedaran plasmades a l’Agenda (entrarà en funcionament d’aquí a dues setmanes). 

Des de la portada es podrà accedir als diferents web municipals de diferents regidories, on hi ha informació ampliada de les activitats (Cultura, Educació, Medi Ambient, Turisme, Participació...). També es podrà descarregar l’App, estaran a l’abast els enllaços per seguir els ples ordinaris telemàticament i les notícies principals que es generin a Santa Coloma de Farners.  

El web compleix tots els estàndars i pautes sobre accessibilitat, permet compartir continguts a través de les xarxes socials i cercar informació bàsica de la ciutat i els seus equipaments o els tràmits municipals. 

Historial

Altres notícies