Santa Coloma de Farners acull la presentació sobre la necessitat d’una nova subestació de Riudarenes amb alimentació de la línia Vic-Bescanó

dj 24.03.2022

L’Auditori de Santa Coloma de Farners acull, aquest dijous 24 de març (19 h), la presentació de l’informe tècnic "Necessitat de la subestació de Riudarenes amb alimentació de la línia Vic-Bescanó 400kV". Es tracta d’un document elaborat per Most Enginyers que presenta la Diputació de Girona i el Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques de Girona (CILMA) -adscrit al Servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona-, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners. 

 

Amb motiu del projecte del ramal de la MAT 400kV fins a Riudarenes i subestació elèctrica i després de diferents reunions de la taula de treball tècnic, el CILMA va contractar l’assistència tècnica d’una enginyeria (Most Enginyers). El despatx d’enginyers ha elaborat un informe relatiu a la necessitat de la nova subestació Riudarenes 400 kV amb alimentació de la línia existent Vic-Bescanó 400 kV que travessaria el massís de les Guilleries. 

 

L’informe tècnic es presentarà amb les intervencions de Joan Martí, alcalde de Santa Coloma de Farners; Lluís Amat, diputat de Medi Ambient de la Diputació de Girona; Sergi Mir, president del CILMA; Marc Vilahur, director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, i tècnics de Most Enginyers.  

Historial

Altres notícies