25N: Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

dc 25.11.2020

Avui dimecres 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Com cada any, Santa Coloma de Farners se suma i dóna suport a la jornada reivindicativa amb l'organització de diversos actes i l'adhesió a la campanya institucional engegada per l'Institut Català de les Dones, que enguany porta com a nom 'Ni agressor, ni còmplice. Atura les violències masclistes'.

A més a més, el consistori també ha participat activament de la videoconferència d'aquest 25N promoguda pel Consell Comarcal de la Selva 'Les violències masclistes als espais d'oci', en format virtual a través de la plataforma Zoom i a càrrec de la sociòloga Laura Bordera.

El col·lectiu feminista Les Ortigues ha estat l'encarregat de dissenyar totes les activitats a la ciutat. El passat diumenge 22 de novembre es va pintar un mural feminista en un mur situat al principi del carrer Moragues i, aquest dimarts, s'ha celebrat una trobada on els participants han enganxat adhesius amb ideologies totalment contràries a les que defensa el masclisme.

La commemoració posa punt i final aquesta tarda a les 18.00 h, amb una concentració a l'inici del carrer Sant Sebastià i la Rambla on tothom qui vulgui tindrà l'oportunitat de dir la seva. Des de l'Ajuntament animem a la ciutadania a sumar-se a la lluita contra la violència masclista.

Entre tots, aturem-la!

Historial

Àrea de govern: Cultura i Comunicació

Altres notícies