Joventut programa, per l’abril, un espectacle de circ, taller de roses, escaperoom i xerrades sobre assetjament escolar i els estudis després de l’ESO

dc 30.03.2022

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners organitza, aquest abril, diferents activitats, entre els quals un espectacle de circ, un taller de roses, un escaperoom i dues xerrades per a famílies sobre assetjament escolar i les opcions dels estudiants després d’acabar l’ESO.

 

La primera xerrada serà el dimecres 6 d’abril (19 h, al Cercle Jove) i es recupera després de quedar ajornada a l’abril. “Assetjament i ciberassetjament escolar” és una sessió pensada per a famílies (pares, mares, tutors/es legals...) que tractarà com transformar l'assetjament escolar des d’una mirada socioemocional. L’altra xerrada serà el dimecres 20 d’abril: “I desprès de l’ESO, què puc fer?”, on es donarà informació sobre la formació reglada i no reglada i del període de preinscripcions i es comptarà amb la presència de joves que explicaran la seva experiència estudiantil i laboral.

 

L’activitat mensual del mes d’abril serà un escaperoom pel poble, el dissabte dia 9 (17 h). Se sortirà des de la plaça Farners, l’activitat té les places limitades i és oberta a tothom, si bé es prioritzarà el grup de joves. Es recomana participar-hi per grups de màxim 4 persones i es requereix de la utilització d’un telèfon mòbil amb bateria al 100% i connexió a la xarxa. L’escaperoom de Santa Coloma és titulat “Projecte Geminis”. Es tracta d’una aventura de carrer on els participants hauran de resoldre el misteri que s’amaga darrere d’uns estranys successos relacionats amb un científic expulsat d’una investigació secreta.

 

El dimarts 26 d’abril (17 h, al Cercle Jove) tindrà lloc un taller de roses fetes amb paper de diari i amb material reciclat, aprofitant l’entorn de la Diada de Sant Jordi. El cicle cultural Carrer Cultura serà el dissabte 30 (18.30 h, a la Plaça Farners) amb un espectacle de circ sobre rodes de la companyia Yldor, inclòs en els actes de la Fira de les Herbes

 

Historial

Equipament: CERCLE JOVE

Altres notícies