Les caramelles i la Festa del Cor tornen a Santa Coloma de Farners per Setmana Santa

dt 12.04.2022

Santa Coloma de Farners celebra, entre aquest divendres 15 i el dimarts 19 d'abril, les Caramelles i la Festa del Cor, de la mà dels Cantaires de Farners, que han retornat dos anys després.

Aquest divendres, a les 6 de la tarda a l'Auditori, hi haurà el concert de Divendres Sant amb La Flama de Farners i Neus Mar, i la presentació del projecte “Trencadís”. El dissabte a les 11 de la nit hi haurà la Cantades de Caramelles a la plaça Farners. El diumenge al matí tindrà lloc la cercavila i cantada de caramelles, on els Cantaires de Farners estaran acompanyats per la Flama de Farners.

El dia gran dels cantaires serà el dimarts 19 d’abril, amb la Festa del Cor. Es va fer per primera vegada el 1903, en una iniciativa dels Cantaires de Farners que posava punt i final als dies de cantades de caramelles. Amb el pas dels anys, aquesta festa va anar guanyant seguidors fins al punt que l’Ajuntament de Santa Coloma va declarar aquesta diada com a festa local.

 

Els Cantaires de Farners reprenen els assaigs quasi dos anys després 

Després de quasi dos anys aturats per la pandèmia, els Cantaires de Farners van reprendre els assaigs a finals de gener amb l'objectiu de celebrar les tradicionals activitats per Setmana Santa. Els Cantaires de Farners, amb prop de 120 anys d’història, compten amb un mig centenar d’integrants i estan dirigits pel mestre-director Josep Masferrer. Ara fa dos anys, i com a gran novetat, el Coro de Farners va incorporar dones al grup, però per la pandèmia encara no han pogut actuar.

Consulteu tota la programació clicant en aquest enllaç.

Historial

Altres notícies