Santa Coloma de Farners celebra Sant Jordi amb presentacions literàries, concerts i exposicions durant tota la setmana

dt 19.04.2022

Santa Coloma de Farners celebra Sant Jordi amb activitats durant aquesta setmana, entre dimecres 20 i diumenge 24 d'abril. El plat fort serà el mateix dissabte 23 amb parades de llibres i de roses, concerts i cercavila que tindran la plaça Farners com a epicentre. Prèviament, hi haurà presentació de contes i de llibres.

El Sant Jordi farnesenc s'inicia dimecres (18.30 h) a la Biblioteca Joan Vinyoli amb la presentació del conte "Un talp a l'Antic Egipte", de Martí Gironell i Coaner Codina. Dijous dia 21 (19.30 h), a la Casa de la Paraula, serà el torn del conte literari per adults, en aquest cas "Caldereta de contes", de la mà d'Inés Macpherson. Divendres 22 (19 h), a l'Auditori, es presentarà "Les hores incertes" amb la presència de Quim Torra i Jaume Alonso-Cuevillas. Les presentacions de llibres són organitzades per Òmnium Cultural amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Jornada intensa el dissabte

Dissabte dia 23, Diada de Sant Jordi, la plaça de Farners serà l'epicentre de totes les activitats. Durant tot el dia hi haurà parades de llibres i roses i signatura d'autors colomencs. Abans, a les 10 del matí, a la Casa de la Paraula, hi haurà la recepció d'escriptors colomencs, una vintena -l'acte serà en format esmorzar. 

A les 11.30 h -ja a la plaça de Farners- hi haurà un concert de l'OJS Secció de Vents Gran i de la Cobla de l'Escola Municipal de Música Josep Carbó. A les 12 del migdia s'inaugurarà l'exposició "Tresors d'en Serrallonga" a la Casa de la Paraula, ideada pel divulgador Ricard Dilmé, i els Trabucaires d'en Serrallonga faran una cercavila. A les 19 h, tindrà lloc el concert de Germà Negre, amb entrada gratuita.

Concert i taller de roses

D'altra banda, diumenge 24 (a les 19 h, a l'Auditori), Maria Helena Tolosa presentarà el seu segon i darrer disc, "Deserta el fosc". I  dimarts 26 d’abril (17 h, al Cercle Jove), l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament ha programat un lloc un taller de roses fetes amb paper de diari i amb material reciclat.

Més informació al web de Cultura

Historial

Àrea de govern: Cultura i Comunicació

Altres notícies