120 anys de caramelles a Santa Coloma de Farners

dl. 27.03.2023

El dissabte, 1 d'abril, a l'Auditori municipal, a les 18.30 h, hi haurà un concert d'havaneres per celebrar l'aniversari a càrrec de Neus Mar i Emilio Sánchez.

L'associació colomenca Cantaires de Farners, que té per finalitat fomentar i conservar el llegat de les cantades de caramelles entre tots nosaltres, celebra cent vint anys de la seva constitució com a entitat. Per aquest motiu s'han programat uns actes especials. El passat mes de març vam poder gaudir de la presentació del disc de sardanes del músic Albert Font, acompanyat per la cobla La Principal de la Bisbal. Aquest mes d'abril, i emmarcat  dins dels actes de les caramelles i la Festa del Cor a Farners, continua la celebració amb l'actuació de la cantant Neus Mar i el músic Emilio Sánchez, que ens oferiran un concert d'havaneres, a l'Auditori municipal, el pròxim dissabte, 1 d'abril, a les 18.30 h.

Aquesta Setmana Santa, els Cantaires de Farners, dirigits pel mestre Josep Masferrer,  recorreran els carrers i places de la ciutat amb les seves caramelles: dissabte a la nit, a les Mesures; diumenge al matí faran una cercavila, acompanyats de la cobla La Flama de Farners i acabaran amb el gran concert de caramelles a l'Auditori; dilluns, a les escales Lluís Mon, i Dimarts de Pasqua, festa local, tots tenim una cita a Farners per celebrar la Festa del Cor, una de les festivitats més arrelades i populars de la ciutat. Els Cantaires de Farners porten tot l'hivern preparant noves caramelles i l'esperat popurri, un tema que fa un repàs en clau d’humor dels esdeveniments que han succeït al llarg de l’any a la ciutat o en l’àmbit de país

Podeu consultar l'extens programa d'actes o consultant aquesta web.

Us hi esperem!

 

Historial

Altres notícies