Nova edició del Concurs de Treballs d'Investigació de Santa Coloma de Farners

dv. 06.05.2022

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i el Centre Municipal d’Educació organitzen el 8è Concurs de Treballs d'Investigació, que té per objectiu promoure la recerca en les diverses àrees de coneixement i en temes relacionats amb Santa Coloma de Farners, mitjançant la concessió de premis als treballs guanyadors. 

 

Hi poden participar alumnes de Batxillerat o Cicles Formatius de centres educatius de Santa Coloma o bé que resideixin al municipi i qualsevol persona major d'edat, en diferents categories. El lliurament de premis d’aquesta edició es farà el dia 21 d’octubre de 2022 a les 19 h, a la Sala Lluís Caparrós del Centre Municipal d’Educació. 

 

En el cas dels estudiants poden presentar treballs de recerca en humanitats i ciències socials; en ciència, salut i tecnologia; en emprenedoria; art; medi ambient; o en àmbit local. Pel que fa a les persones majors d'edat, caldrà que els treballs es refereixin a aspectes culturals, artístics, històrics, urbanístics, etc., que tinguin com a àmbit la ciutat de Santa Coloma de Farners. Es podran presentar en català, castellà, anglès o francès. El termini de presentació dels treballs finalitza el dia 30 de juny de 2022 a les 14 h. 

 

S’estableixen els següents premis:  

- Per a la categoria A: un premi en metàl·lic per a cada modalitat i per import de 400€, per adquirir llibres, música, material educatiu o informàtic, etc.  

- Per a la categoria B: Un premi en metàl·lic de 500€ i la difusió del treball premiat. 

 

DESCARREGUEU-VOS LES BASES DEL CONCURS 2022

Historial

Altres notícies