Clicle poètic Espai Vinyoli primavera 2022

dl 09.05.2022

La Biblioteca Joan Vinyoli ofereix des de fa anys un cicle literari dedicat a la poesia anomenat Espai Joan Vinyoli. Per aquest cicle hi han passat diversos poetes reconeguts, s’hi han fet recitals, presentacions de llibres…

Aquest dijous, 12 de maig a l'Espai Joan Vinyoli es parlarà d’un altre gran poeta: Gabriel Ferrater. En el marc de la commemoració del centenari de Gabriel Ferrater, Marina Porras farà una presentació de Ferrater com a intel·lectual i oferirà una introducció a la seva poesia, recollida a Les dones i els dies. La idea d’aquesta xerrada, que duu per títol Donar nous als nens, és explicar qui és Gabriel Ferrater i quina és la millor manera d’introduir-nos a la seva obra.

L’última activitat del cicle tindrà lloc el dimecres 1 de juny a les 18 h i consistirà en un recital poètic dedicat a la jove poeta canadenca Rupi Kaur. El recital anirà a càrrec de Cristina Noguer, actriu i docent d’arts escèniques i partirà de les lectures d’El sol i les seves flors i Tot el que em cal ja ho duc a dins.

 

Per a més informació i reserva de plaça contacteu amb la biblioteca.

Historial

Altres notícies