Informació sobre la Brigada Jove, trobar feina a l'estiu, resoldre reptes i Jornada d'Art Urbà, entre les activitats del maig de Joventut

dt 10.05.2022

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners organitza, aquest maig, diferents activitats, entre les quals, una sessió informativa sobre la convocatòria de 16 places de treball pel projecte Brigada Jove; una xerrada per joves i famílies de com trobar feina a l’estiu; activitat per resoldre diferents reptes o una Jornada d’Art Urbà.

 

Aquest any es portarà a terme per divuitè any consecutiu el projecte Brigada Jove, amb l’objectiu de facilitar a les persones joves del municipi un primer contacte amb el món laboral i fomentar les habilitats laborals i l’adquisició de competències professionals. S’han creat 16 places de treball complementari i de suport a les tasques municipals per a joves d’entre 16 i 20 anys durant els mesos de juliol i agost. El termini de presentació d’instàncies estarà obert fins el proper 23 de maig i per facilitar el procés, es farà una sessió informativa aquest dimarts dia 11 de maig (18.30 h, al Cercle Jove) amb la finalitat d’informar sobre com s’ha de realitzar la inscripció, quins documents cal presentar així com respondre a possibles dubtes.

 

El dimarts 17 de maig (a les 17 h, al Cercle Jove) tindrà lloc l’anomenada “Tarda de reptes en un minut”, una activitat que consisteix en resoldre diferents reptes, com per exemple, un castell de cartes, encistellar amb pilotes de ping-pong dins un got o resoldre enigmes.

 

El dimecres 18 de maig (a les 19 h, al Cercle Jove) hi haurà la xerrada per a joves i famílies “Com trobar feina a l’estiu?”, on es donarà informació i consells sobre com i on es pot cercar ofertes de feina durant l'època d'estiu. Aquesta activitat forma part les xerrades per a famílies i joves organitzades per Farners jove i l’Oficina Jove de la Selva.

 

Joventut tancarà el maig (el dissabte 28 a partir de les 18 h) amb el cicle cultural Carrer Cultura Jove, en aquest cas amb la Jornada d’Art Urbà. S’hi uniran diferents estils de la cultura urbana on es durà a terme partits 3x3 de bàsquet per a joves d’entre 12 i 18 anys organitzats pel CB Farners, exhibició de hip-hop i breacke a càrrec de l’escola Wondernow i un concert de rap per part d’YNG_Dudu i de TRAMMA. El 3x3 es farà a les pistes de bàsquet de l’Institut i la resta d’activitats a l’esplanada del costat. Les inscripcions al 3x3 es poden fer a https://cbfarners.playoffinformatica.com/PanellActivitatsWeb.php

Historial

Altres notícies