CAMPIONAT ESPANYA CRAWLER 1/10 . 1/24

dj 12.05.2022

Santa Coloma de Farners acull el Campionat d’Espanya RC Crawler amb l’objectiu d’organitzar una prova mundial.

Santa Coloma de Farners acollirà, per primera vegada el cap de setmana dies 21 i 22 de maig, el Campionat d’Espanya RC Crawler de categoria 1/10 i 1/24. La ciutat farnesenca ja havia organitzat proves del Campionat de Catalunya anys anteriors i l’organització de l’estatal vol ser un primer pas per rebre, en un futur, alguna prova del Campionat del Món. Es tracta d'una competició on els participants han de demostrar les seves habilitats conduint cotxes teledirigits.

De moment ja hi ha mig centenar d’inscrits, procedents d’Andalusia, Illes Canàries i de la resta de l’Estat espanyol. L’epicentre del Campionat d’Espanya serà l’esplanada de Farners, però la prova més destacada del cap de setmana serà la Nocturna, de categoria 1/24, el dissabte a les 21 h, a la plaça Farners.

El Campionat d’Espanya és organitzat per l’Associació Espanyola de Cotxes a Radiocontrol i Rock Cat RC i Muflones Rock Trial i compta amb la col·laboració de l’empresa Blackbruc i de la Faràndula Colomenca, encarregada del servei de bar. 


Pep Prat, regidor de Promoció de la Ciutat, explica que “a Santa Coloma hem demostrat ser referents en l’organització d’aquestes proves en l’àmbit català i ara volem donar un pas més amb el Campionat d’Espanya. Confiem que sigui un èxit perquè l’objectiu a mitjà termini és acollir una prova del Campionat del Món que de ben segur dinamitzarà la ciutat”. Prat també vol agrair la tasca “dels membres de la brigada de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners amb la col·laboració de la regidoria de Serveis”.

Etiquetes

actualitat

Historial

Altres notícies