La Casa de la Paraula acull la inauguració de l'exposició "Fang. Variacions en terra cuita" i la festa de fi de curs de l'Escola d'Adults Municipal

dj 26.05.2022

Dijous, 2 de juny, a les 6 de la tarda, tindrà lloc, a la Casa de la Paraula, la inauguració de l'exposició Fang. Variacions en terra cuita, una mostra de treballs dels alumnes dels tallers de ceràmica de l'Escola d'Adults Municipal de Santa Coloma de Farners, dirigits per l'artista i ceramista Emili Biarnés. Inés González, Mariona Valls, Andrea Navarro, Shelley Hill, Elisa Rabert, Iolanda Claveras, Jeantine Torrent, Albert Ballell, Maria Àngels Taberner, Marina Espinach, Xavier Compte i Assumpta Montg són els autors de l'acurada sel·lecció d'elements, de diferents tècniques de la ceràmica, que conformen aquesta exposició. 

Coincidint amb l'acte, tindrà lloc la festa final de curs de l'Escola d'Adults Municipal, i per l'ocasió s'ha programat activitats ben diverses com una lectura en diverses llengües de poemes de Gabriel Ferrater, un taller d'elaboració de ratafia, a càrrec de La Sobirana, una mostra gastronòmica de "La cuina del món", on es podran tastar plats d'arreu del món i una sessió del Dj Big Kahuna.

Us hi esperem a tots!

Historial

Altres notícies