Jocs de taula, teatre, xerrades per a famílies i creps, entre les activitats de juny de Joventut

dt 31.05.2022

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners organitza, aquest juny, diferents activitats, entre les quals jocs de taula, entrevistes a estudiants de 2n d’ESO de l’Institut, teatre, xerrada per a famílies sobre els canvis a l’adolescència i preparació de creps. La majoria de les activitats estan vinculades a la Setmana del Medi Ambient i la Natura que se celebra a Santa Coloma del 4 al 22 de juny.

 

El dimarts 7 de juny (17 h, al Cercle Jove), hi haurà una tarda de jocs de taula relacionada amb el medi ambient i el reciclatge. El 10 de juny (9 h, per YouTube) es tornarà a comptar amb una nova sessió d’Objectiu Jove, amb entrevistes a 6 representants de 2n d’ESO de l’Institut de Santa Coloma de Farners, els quals també formen part del comitè mediambiental del mateix centre. El 12 de juny (19 h, a l’Auditori), i dins del cicle cultural C/ Cultura Jove, tindrà lloc l’obra de teatre “Que s’acabi el món és culpa meva”. L’entrada és gratuïta i es pot obtenir anticipadament a  https://www.entrapolis.com/entrades/carrer-cultura-jove-que-sacabi-el-mon-es-culpa-meva

 

El 15 de juny (18 h, al Cercle Jove) es tancarà el cicle de xerrada per famílies del curs amb “Preparant-nos pels canvis a l’adolescència”, on es parlarà sobre el què han de saber els infants quan s'apropen a l'etapa fèrtil i comencen a experimentar els canvis de l'adolescència. També es proporcionaran recursos per acompanyar-los en aquest pas tan important i es respondran preguntes com “A quina edat apareix la primera regla? I la primera ejaculació? Com canviarà la vida del teu fill o filla a partir d’aquell dia? Què cal explicar sobre el cicle menstrual, la masturbació, el porno o les relacions sexuals?”.

 

Les activitats del juny es tancaran el dia 21 (17 h, al Cercle Jove) amb “Tarda de Creps”, on a més d’una activitat de cuina es tancarà el curs, es farà difusió de la programació d’estiu i es recolliran propostes per a preparar la programació de l’any vinent.

Historial

Altres notícies