Publicat el llistat provisional de persones admeses i excloses per a la Brigada Jove

ds 04.06.2022

El passat 23 de maig va finalitzar el període de presentació de sol·licituds per a formar part del procés de selecció de la Brigada Jove 2022. Ja està publicat el llistat provisional de persones admeses i excloses, el qual el podeu trobar a continuació. Totes aquelles persones que hagin presentat una sol·licitud, cal que comprovin que es troben en el llistat de persones admeses.

 

En cas contrari, caldrà que facin arribar la documentació que s’especifica en el llistat de persones excloses a través de l’E-tream de la seu electrònica de la web del consistori o anant directament a l’Ajuntament. Es concedeixen 10 dies hàbils, fins el pròxim 16 de juny, per a presentar la documentació o realitzar possibles reclamacions. Fora d’aquest termini les al·legacions quedaran desestimades.

 

Seguidament, en un màxim de 15 dies serà publicat el llistat definitiu, on s’indicarà el dia, hora i lloc del sorteig per a escollir les persones titulars per a ocupar els llocs de treball i les persones suplents.

 

Per qualsevol dubte, podeu dirigir-vos a l'àrea de Joventut a través de l’adreça de correu electrònic joventut@scf.cat o el telèfon mòbil 626 328 972.

 

Troba el llistat provisional persones admeses i excloses al següent enllaç: LLISTAT DE POERSONES ADMESES I EXCLOSES

Historial

Altres notícies