Sorteig de la preinscripció a les llars municipals de Santa Coloma de Farners

dt 14.06.2022

Aquest dilluns 13 de juny al migdia s'ha celebrat el sorteig per determinar el número de desempat per a la preinscripció a les llars municipals de Santa Coloma de Farners 2022-23 (El Tabalet i la Mainada). Podeu consultar els resultats únicament de manera presencial al plafó que hi ha al CME (Centre Municipal d'Educació).

Les preinscripcions a les llars d'infants municipals 2022-23 de Santa Coloma de Farners van tenir lloc entre el 9 i el 20 de maig. Per dubtes o més informació podeu trucar al Centre Municipal d'Educació o contactar-hi per correu electrònic (972 84 23 65 - cme@scf.cat).

Carme Dilmé, regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i arran d'uns comentaris de la notícia publicada al Facebook de l'Ajuntament, explica que "cap infant de Santa Coloma que ha fet la preinscripció a Infantil 1 dins dins el període de preinscripció s'ha quedat sense poder matricular a una llar de Santa Coloma. Per a infantil 2 l'Ajuntament ha demanat al Departament un tercer grup a la llar Tabalet preveient que hi hauria més demanda. Si s'acaba autoritzant el tercer grup, cap família de Santa Coloma s'haurà quedat sense plaça a infantil 2. La imatge correspon al sorteig d'Infantil 2. Aquest any, i ben legitimament, moltes famílies han fet preinscripció per aquest nivell".

Historial

Àrea de govern: Educació

Altres notícies