Llistat definitiu de persones admeses i excloses per a la Brigada Jove 2022

dl. 20.06.2022

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha fet públic el llistat definitiu de persones admeses i excloses per formar part de la Brigada Jove 2022.

 

Totes les persones que hagin estat admeses entraran en el sorteig per cobrir les 16 places que el consistori ha convocat enguany. El sorteig tindrà lloc el proper dimecres 22 de juny a les 12.00 h al Cercle Jove, en format presencial. Totes aquelles persones interessades podran assistir, tot i que l’assistència no és obligatòria.

 

En primer lloc, es realitzarà el sorteig per decidir les persones joves de 16 a 17 anys inscrites al mes de juliol (6 titulars i 6 suplents). A continuació, serà el torn dels joves de 18 a 20 del mateix mes (7 titulars i 7 suplents) i, finalment, es passarà a sortejar les places del mes d'agost (3 titulars i 5 suplents).

 

Pel que fa a l'ordre d'extracció dels noms dels i les joves, serà el mateix que es tindrà en compte per procedir a la contractació laboral d'índole temporal. Un cop finalitzat el sorteig, la regidoria de Joventut es posarà en contacte amb les persones candidates per informar-les que han resultat escollides i tenir coneixement de la seva acceptació envers la relació contractual.

 

Podeu consultar el llistat definitiu en AQUEST ENLLAÇ.

 

En cas que alguna de les persones triades no accepti o hi hagi alguna baixa temporal, la plaça serà coberta amb les persones suplents.

 

També es convocarà a una entrevista a cadascuna de les persones finalistes per tal de conèixer les capacitats i interessos de cada persona abans de l'assignació del lloc de treball i les funcions a desenvolupar.

 

Per qualsevol dubte, podeu dirigir-vos a l'àrea de Joventut a través de l’adreça de correu electrònic joventut@scf.cat o el telèfon mòbil 626 328 972.

Historial

Altres notícies