Resultats del sorteig de la Brigada Jove 2022

dj. 23.06.2022

Ahir dimecres 22 de juny es va celebrar el sorteig per a cobrir les 16 places que el consistori ha convocat de la Brigada Jove 2022. Tal i com s’indica a la sisena base de la convocatòria, es van realitzar tres sortejos, dos pel mes de juliol i un pel mes d’agost. Concretament pel mes de juliol es va realitzar un sorteig per joves de 16 a 17 anys (6 titulars i 6 suplents) i un per joves de 18 a 20 anys (7 titulars i 7 suplents). A l’agost es va fer un únic sorteig per a joves de 16 a 20 anys (3 titulars i 5 suplents).

 

Tots els noms van ser introduïts en l’urna, de la qual es va fer l’extracció, segons el número d’edat. Primer es va fer el sorteig de 16 a 17 anys del mes de juliol i a continuació es va realitzar el de 18 a 20 anys. Seguidament es va realitzar el sorteig del mes d’agost per a joves de 16 a 20 anys.

 

Dins de cada un d’aquests grups, les persones candidates es van ordenar segons l’ordre d’aparició en el sorteig.

 

Podeu consultar els resultats en AQUEST ENLLAÇ.

 

El sorteig es va fer en presència de la regidora de Joventut, la tècnica de joventut i la tècnica-dinamitzadora de l’Àrea de Joventut i una persona funcionària de la Corporació.

 

L’Àrea de Joventut es posarà en contacte amb totes les persones titulars i els i les joves seleccionats/des hauran de manifestar l’acceptació o renúncia de la plaça a ocupar, en el termini improrrogable dels 3 dies hàbils següents.

 

Seguidament, es realitzarà una entrevista a cadascuna de les persones finalistes per tal de conèixer les capacitats i interessos de cada persona abans de l’assignació al lloc de treball.

Posteriorment es donaran a conèixer les assignacions dels llocs de treball segons les entrevistes que es realitzaran a l’efecte.

Les diferents places aniran destinades a ocupar llocs de treball d’auxiliar de manteniment en diferents equipaments públics,  auxiliar administratiu, auxiliar als Serveis Bàsics d’Atenció Social i suport en activitats d’estiu.

 

Historial

Altres notícies