Visites guiades de la mà de Joan Llinàs

dt 05.07.2022

Aquest més de juliol i agost us volem proposar dues visites guiades (2 al juliol i 2 a l'agost) de la mà de l'historiador i arqueòleg Joan Llinàs. 

La primera d'aquestes visites és, Santa Coloma de Farners, la capital més dolça. Passejarem per Santa Coloma de Farners, descobrint el seu patrimoni, llegendes, curiositats i personatges, de la mà de Joan Llinàs, historiador i arqueòleg selvatà. Visitarem les pastisseries Trias i Tuyarro, on els propis pastissers ens explicaran com elaboren les seves especialitats més dolces i en farem un tast.

9 de juliol i 6 d'agost a les 10 h. El lloc de trobada serà la Casa de la Paraula.

Els grups seran de 10 persones com a màxim.

Empadronats a Santa Coloma, gratuït. Preu visita no empadronats a Santa Coloma, 3 €

L'altre visita guiada que us volem proposar es, La Revolta dels Segadors. 1640 Santa Coloma de Farners. Sabíeu que la Guerra dels Segadors es va iniciar a la comarca de la Selva? Va esclatar a partir d'uns fets produïts a Santa Coloma de Farners, Riudarenes i les Mallorquines entre els dies 30 d'abril i 3 de maig de 1640, per acabar estenent-se fins a Barcelona amb el Corpus de Sang. De la mà d'un historiador, reviurem els fets claus de l'inici de la revolta dels Segadors visitant els indrets de Santa Coloma on es van produir.

Inscripció: https://www.culturascf.cat/ca/programacio/c/2322-la-capital-mes-dolca.html

23 de juliol i 27 d'agost a les 10 h. El lloc de trobada serà la Casa de la Paraula.

Els grups seran de 20 persones com a màxim.

Preus: 3 €. Empadronats a Santa Coloma, gratuït.

Durada: 1.5 h aprox.

Inscripció: https://www.culturascf.cat/ca/programacio/c/2320-la-revolta-dels-segadors--santa-coloma-de.html

Historial

Altres notícies