L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners decreta el tancament dels accessos al paratge de Farners per l'elevat risc d'incendi

dj. 21.07.2022

Santa Coloma de Farners estarà inclòs a partir de demà divendres 22 de juliol en nivell 3 del Pla Alfa, el màxim, que implica la suspensió de totes les activitats amb risc d’incendi forestal. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha decretat, mitjançant un Decret signat per l'alcalde, Joan Martí, i a causa d’aquest elevat risc d’incendi forestal, el tancament dels accessos al paratge de Farners. Al paratge de Farners només estarà permesa l’entrada a veïns i a serveis i, per tant, no hi podran accedir vehicles de motor, ciclistes, corredors ni caminadors, entre altres. Aquesta mesura entrarà en vigor a partir de les 12 de la nit d’aquest dijous a divendres 22 de juliol i s’estendrà, com a mínim, fins a les 12 de la nit del dimarts 26 de juliol (la nit de dilluns a dimarts). 

El juny passat, l’Ajuntament ja va procedir al tancament de les barbacoes de l'àrea recreativa municipal del paratge de Farners com a mesura de prevenció i d'anticipació a una possible situació de risc per incendi. Aquesta mesura continua vigent.

Trobareu el contingut del Decret clicant aquí.

Historial

Altres notícies