El 17è Paraules Nocturnes, un "èxit" per l’activitat programada i la resposta del públic

dj. 04.08.2022

Santa Coloma de Farners ha acollit, amb “èxit”, la 17a edició del festival ‘Paraules Nocturnes’. S’ha celebrat durant els quatre divendres del mes de juliol i ha estat coorganitzat per Òmnium Selva Interior i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, amb la col·laboració de la Càtedra de Poesia Contemporània Joan Vinyoli.

Mireia Mitjavila, regidora de Cultura, explica que “el festival ha estat un èxit, tant pel nivell de les quatre propostes programades com per la resposta de la gent. Els tres dies de les actuacions al pati de la Casa de la Paraula vam omplir l’aforament i en el darrer espectacle, al carrer, també va tenir una alta resposta del públic”. Mitjavila considera que el Paraules Nocturnes “s’ha convertit en un referent cultural de la demarcació” i subratlla la col·laboració entre Ajuntament i entitats per organitzar activitats d’aquestes característiques.

Enguany el festival comptava amb un programa format per quatre propostes de diverses disciplines i diferents formes d’expressió artística, com la poesia, la música, el teatre i la dansa. Els quatre espectacles es van celebrar en espais com la Casa de la Paraula i la plaça Farners, i era de franc pels assistents. Al Paraules Nocturnes hi van formar part l’espectacle de poesia “Montserrat Abelló comentada amb Miquel Martin i Olga Cercós”; el concert de Maria Bartomeu “La Maria”, que presentava “El que està per vindre”; l’obra de teatre “Avui dinarem bé” (escrita pel colomenc Ramon Sargatal), amb Ferran Frauca i Fonso Castillo; i la dansa amb l’espectacle “Andare”, amb Neus i Elena Masó.

Historial

Àrea de govern:

Altres notícies