Oferta formativa municipal pel curs 22-23

dg. 04.09.2022

Un curs més, Santa Coloma de Farners presenta una oferta formativa municipal amb un ampli ventall de possibilitats i temàtiques tenint en compte les necessitats reals de formació que hi ha a la ciutat i a les rodalies. L’alcalde, Joan Martí, assegura que "som conscients de la importància de l’educació en totes les etapes de la vida, perquè és la millor manera de construir una societat més lliure, justa i responsable, formada per ciutadans amb esperit crític i voluntat participativa. Per aquesta raó, cada curs anem completant l’oferta educativa de caràcter públic a la nostra ciutat". 

La programació és fruit del treball coordinat i en xarxa que s’ha estat realitzant per tal de cobrir totes les necessitats educatives de la ciutat. La principal novetat d’aquest curs és la col·laboració de l’Ajuntament amb altres entitats i administracions per ampliar aquesta oferta, orientada sobretot als col·lectius amb més necessitat formativa: programes específics de Garantia Juvenil a través de la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Girona i cursos subvencionats per a treballadors i persones en atur a través de la Fundació Pere Tarrés. Per a persones en situació d’atur s’ofereixen formacions de monitor en el lleure, jardineria i gestió forestal, mosso de magatzem i anglès intensiu. 

També com a novetat, s’han programat dues formacions gratuïtes adreçades a treballadors: un curs de mindfulness i un curs de creació i gestió de cursos e-learning. A més, també s’ha ampliat l’oferta formativa per a la preparació de la prova oficial per obtenir la certificació ACTIC de la Generalitat de Catalunya, amb els següents cursos: ACTIC nivell mitjà en format presencial, ACTIC nivell mitjà en format virtual i ACTIC nivell avançat en format virtual. 

Les inscripcions s’obren el dilluns 5 de setembre i es podran fer durant tot el mes. Tots els cursos es faran si hi ha un nombre mínim d’alumnes inscrits i seguiran les recomanacions i pautes marcades pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners. 

En aquest enllaç podeu consultar la variada i extensa oferta que els diferents equips educatius han preparat per aquest curs 22/23: https://bit.ly/ofertaformativa2223

Més informació a www.scf.cat i a www.cmefarners.cat

Historial

Altres notícies