Gimcanes i el retorn de les ‘Tardes joves’, entre les activitats de setembre de Joventut

dt 06.09.2022

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners recupera, aquest setembre, diferents activitats pels joves del municipi.

Les activitats de Farners Jove d’aquest mes s’iniciaran el dissabte 17 de setembre (10 h, a la plaça Farners), amb dues gimcanes. Per un costat, la 12a edició de la Gimcana Juvenil, a càrrec de La Guilla i destinada a persones majors de 16 anys. Finalitzarà a l’hora de dinar, amb el dinar inclòs per als participants. Per l’altra, una primera edició de la Gimcana Juvenil, per a joves d’entre 12 i 16 anys, el divendres 23, festiu a Santa Coloma de Farners. En aquest cas, s’iniciarà a les 10 del matí a la plaça Farners i finalitzarà a les 14 h al Cercle Jove.

A l’última setmana de setembre es tornarà a organitzar les ‘Tardes joves’, al Cercle Jove, cada dimarts i divendres de 15 h a 19 h. Hi haurà un espai d’estudi i per a treballs en grup i un ampli ventall d’activitats lúdiques. A més, hi haurà microones per si es vol venir a dinar de carmanyola just sortint del centre educatiu.

El divendres 30 de setembre s’ha organitzat una ‘tarda de biquinis’ (sandvitxos), on s’omplirà l’estómac mentre es dona la benvinguda al curs i s’acomiada l’estiu. Aquesta activitat està pensada per fer balanç de les vacances i pensar nous projectes pels propers mesos.

Historial

Altres notícies