L'escultor Jordi Tolosa presenta '99 Infinits' a la Casa de la Paraula

dj 08.09.2022

La Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners acull, aquest dissabte 10 de setembre a les 12 del migdia, la inauguració de l'exposició '99 Infinits', Jordi Tolosa. L'escultor badaloní, que utilitzar nous llenguatges artístics, reflexiona en la seva última obra sobre temes universals a través de les formes. L'exposició es podrà visitar fins el 30 d'octubre.

A '99 Infinits', l'individu, el temps, la relació amb els altres o la mort, són aspectes recurrents que Tolosa fa aparèixer. Planteja dubtes més que donar respostes, i s'acosta al pensament i la filosofia des d'una vessant poètica, travessant diferents registres, des dels més abstractes com l'infinit o el temps fins a la relació entre individus a través del llenguatge i la societat.

Nascut a Badalona (1956), Tolosa va estudiar a l'Escola Superior de Belles Arts de Sant Jordi, a Barcelona. Es va iniciar en el moviment conceptual dels anys vuitanta, amb intervencions individuals i col·lectives en espais públics. Ha exposat a França, Alemanya, Holanda i Espanya. A partir dels anys 90, l'acer agafa importància com a material principal, a la vegada que el llenguatge pren un paper destacat. Tolosa li agrada definir-se com a "escultor d'idees".

EN AQUEST ENLLAÇ TROBAREU MÉS INFORMACIÓ DE "99 INFINITS"

 

Historial

Àrea de govern: Cultura i Comunicació

Altres notícies