IX Edició del Festival Domini Màgic de Poesia a Santa Coloma de Farners

dt 13.09.2022
Del 15 al 18 de setembre, la capital de la comarca de la Selva, acollirà una nova edició del Festival Domini Màgic de Poesia, coorganitzat per l'Ajuntament de Santa Coloma i la Càtedra Joan Vinyoli de Poesia Contemporània.
Enguany serà la 9a edició del Festival, amb un munt d'activitats on la lírica i la poesia seran les protagonistes. Durant quatre dies, la ciutat esdevindrà punt de confluència de les tendències creatives de la poesia contemporània, amb un paisatge únic, transformador i màgic, com la natura que va despertar la crida poètica a Joan Vinyoli.
 
El festival, que vol ser un espai de diàleg i reflexió de la prosa poètica, presenta una àmplia programació amb recitals de poesia, actuacions musicals, itineraris poètics, fins a visites guiades i taules rodones. Les activitats tindran lloc en diversos espais de la ciutat, com el parc de Sant Salvador, la Casa de la Paraula, l'Auditori municipal i l'Arxiu Comarcal.
 
Entre altres interessants propostes, la programació  inclou l'actuació musical de grups com Anna Andreu o Vladivostocki les entrades ja es poden adquirir al web www.culturascf.cat
 
 
 

Historial

Altres notícies