El camí a seguir fins el 16 de novembre, el dia d’implementació del porta a porta

dl. 03.10.2022

El dimecres dia 16 de novembre és la data fixada per implementar el sistema de recollida selectiva porta a porta a Santa Coloma de Farners. Abans, l’Ajuntament i el Consell Comarcal de la Selva seguiran informant del camí a seguir fins a ser una realitat. Cada dilluns, del 3 d’octubre al 5 de desembre, al mercat, hi haurà una parada informativa amb un agent ambiental.

- Del 4 d’octubre al 14 d’octubre es repartiran els contenidors comercials (amb cita prèvia acordada amb els informadors ambientals)

- Del 13 d’octubre al 25 d’octubre es faran xerrades setmanals al pavelló dels Saioners

- Del 17 d’octubre al 12 de novembre es repartiran els cubells de les llars. Cada llar pot escollir entre 5 sessions, que trobarà anunciades a la circular del porta a porta entregada a la seva adreça (qui no rebi la carta la pot obtenir a l’OAC de l’Ajuntament o demana-la al 621 192 864)

- El 14 i 15 de novembre es retiraran els contenidors actuals que hi ha als carrers.

 

A Santa Coloma Residencial, s’implementarà una setmana més tard: el dijous 24 de novembre al vespre s’iniciarà el porta a porta i, el mateix matí, es retiraran els contenidors. El 8 d’octubre hi haurà una xerrada informativa i ruleta dels envasos a la Seu Social (a partir de les 10.30 h del matí) i del 15 d’octubre al 19 de novembre es repartiran els cubells de les llars.

A més, a partir de la primera setmana d’octubre es començaran a repartir els cubells als comerços a la zona dels Saioners, sempre amb cita prèvia concertada a les visites que els educadors han fet als establiments. Qui no hagi estat visitat el dia 4 d’octubre es pot posar en contacte al 621 192 864 (de 9 a 17 h) i a portaaporta@scf.cat.

 

‘Portanoves’ informatiu a les entrades d’edificis

 

L’Ajuntament i la resta dels edificis municipals disposen, a les entrades, del ‘Portanoves’, un element que informa de les fases del procés d’implantació del servei de recollida porta a porta. Anirà canviant de color en funció de l’estat d’implantació. Per exemple, els primers dies és de color verd i és previst que a principis d’octubre sigui groc i coincideixi amb l'enviament de cartes a la ciutadania on s’expliqui les dates d’inici del PaP.

 

Més informació a mediambient.scf.cat

Historial

Àrea de govern:

Altres notícies