Els 3 joves contractats dins del Programa de Garantia Juvenil s’incorporen a les seves àrees de treball

dc 20.10.2021

Dins del Programa de Garantia Juvenil del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE), l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha contractat 3 joves graduats en les àrees de Turisme, Medi Ambient i Informàtica.

Els joves s'han incorporat aquest mes d'octubre amb un contracte de treball en pràctiques de 6 mesos a jornada completa, subvencionat pel SOC. Les noves incorporacions han estat rebudes pel batlle de Santa Coloma, Joan Martí, al despatx d'alcaldia, on els hi ha donat la benvinguda i desitjat molta sort i encerts durant la seva estada laboral al consistori.

Les persones contractades executaran tasques corresponents a l'àmbit d'actuació de les àrees a les quals estaran adscrites. Es tracta d'un programa que té com a principal objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves amb formació per tal de millorar-ne l'ocupabilitat i aconseguir, a través de l'adquisició d'aptituds i competències, la seva incorporació al mercat laboral d'una forma estable.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha incorporat la figura del tècnic de Cultura i Festes.

Historial

Altres notícies