Una Festa Major "magnífica" on "ningú ens farà perdre la il·lusió d'haver-la celebrat"

dv. 30.09.2022

Santa Coloma de Farners va celebrar amb èxit, del 22 al 25 de setembre, la Festa Major amb una seixantena d’activitats programades. Emilià González, regidor de Festes, ha valorat l’esdeveniment, que recuperava l’essència plena que hi havia abans de la pandèmia després d’unes últimes dues edicions marcades per les restriccions: “després de desempallegar-nos del fantasma del virus i hem pogut celebrar una festa magnífica, una Festa Major com ens mereixem. Durant quatre dies tots vam poder gaudir amb un programa amb activitats per a petits i grans. Amb actes de la cultura popular, la Colla Gegantera, els Guillats de La Selva, La Faràndula.... Amb una programació musical i d’entreteniment que va arribar a tots els públics, amb sardanes, grups juvenils, grups infantils, bandes mítiques, l’escola de música... La Holly-Fest, la pista d’inflables, escacs i cotxes clàssics, la missa, el futbol... i les presentacions, exposicions, i el pregó de l’escola Sant Salvador d’Horta”. 

Sobre els fets violents ocorreguts la nit de divendres que no tenien res a veure amb la celebració de la Festa Major, el regidor de Festes afegeix que “hauria estat una festa 10 si els fets ocorreguts la nit del divendres no s’haguessin produït, però, per sort, no tenien res a veure amb la Festa Major. Res, ni ningú, amb les seves actuacions, ens farà perdre la il·lusió d’haver celebrat una molt bona festa major”.  

González conclou amb un missatge d’agraïment per l’implicació de la ciutat: “Vull donar les gràcies a totes les entitats implicades, a totes les regidories que han estat ajudant en tot moment i al personal de l’Ajuntament, a tots els que amb la seva col·laboració han ajudat a fer una festa més viva”.

Historial

Altres notícies