Tardes Joves, activitats a Santa Coloma Residencial i Any Harry Potter, entre les activitats d’octubre de Joventut

dj. 06.10.2022

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners (Farners Jove) organitza, aquest octubre, diferents activitats pels joves del municipi.

 

Cada dimarts i divendres (de 15 a 19 h) hi haurà el Tardes Joves al Cercle Jove, on s'oferirà servei de microones per si es vol venir a dinar de carmanyola just sortint del centre educatiu, oferint també un espai d'estudi i de treballs en grup. Els dimarts a partir de les 17.30 h hi haurà un ventall d’activitats lúdiques com creació de figures 3D amb cartolina, personalització de roba texana i la creació d'una tira gràfica de còmic. Els divendres no hi haurà activitat dirigida, però els joves poden passar-hi la tarda i aprofitar els recursos de l'espai i estar amb els amics.

 

Durant l’octubre i novembre, cada dilluns, al Centre Cívic de Santa Coloma Residencial, hi haurà activitat. Aquestes accions es duran a terme gràcies al Programa de Desenvolupament Comunitari que té com a finalitat dinamitzar urbanitzacions de la comarca de la Selva que es troben allunyades del nucli urbà. A partir de les 6 de la tarda dels dilluns, hi haurà activitats com un taller de beatbox, enregistrament d'un programa de ràdio, jocs de rol i interpretació.

 

Coincidint en l’Any Harry Potter (pels 25 anys de la seva creació) que celebren les biblioteques de la comarca de la Selva, el dissabte 15 d’octubre tindrà lloc un torneig de Quidditch. Les inscripcions les poden fer a https://www.entrapolis.com/entrades/torneig-de-quidditch.


Com a novetat de les activitats mensuals, a partir d'aquest octubre qui participi en el 50% de les activitats de cap de setmana que organitza Farners Jove s'entrarà a un sorteig per poder anar a un escape room.

Trobareu més informacions a les infografies i a l’Instagram de Farners Jove.

Historial

Altres notícies