Una Festa de la Ratafia "molt esperada"

dl. 31.10.2022

Santa Coloma de Farners serà l’escenari, entre el dijous dia 10 i el diumenge 13 de novembre, de la 41a edició de la Festa de la Ratafia, organitzada per la Confraria de la Ratafia i l’Ajuntament. Emilià González, regidor de Festes, en fa una valoració prèvia:

"Estem a punt d’iniciar un cop mes una nova edició d’una festa molt esperada, la Festa de la Ratafia. Podem dir que ho celebrarem amb ganes i participació, hem preparat un munt d’activitats en la línea de la Festa Major d’enguany, per fer gaudir a tothom i sempre amb un mateix objectiu: fer passar una bona estona de lleure i de diversió aprenent a fer ratafia. Una part important està dedicada a l'univers de les herbes i els seus millors ambaixadors.


La programació estarà plena d’activitats musicals, infantils, concerts i xerrades i, com no, el concurs i el sopar de gala. Amb molta il·lusió, us esperem del 10 al 13 de novembre per gaudir-la conjuntament. Abans, tindrem un petit tast, aquest dissabte dia 5, amb la presentació de la Festa, els compromisos de la petita Confraria i una castanyada popular.


I no us oblideu de portar la vostra ratafia a concurs, que segur que guanyeu, de penjar els vostres domassos al balcó i fer lluir la nostra ciutat en aquesta nova edició (41a) de la tradicional festa. 


Visca la Festa de la Ratafia!"

 

Trobareu informació de la 41a Festa de la Ratafia al web www.ratafia.cat

Historial

Altres notícies