Celebrem la 41a Festa de la Ratafia, farcida d'actes, fruit de la cultura i tradició popular

dt. 08.11.2022

La Festa de la Ratafia ha esdevingut, amb el pas dels anys, una manifestació cultural que engloba molts aspectes i s'ha convertit en un referent arreu de Catalunya. Els eixos bàsics són tres: el Concurs, la Fira i la Festa de la Ratafia. El primer Concurs de la Ratafia data de l'any 1982 i es va fer amb l'objectiu de preservar la tradició de fer ratafia a les llars colomenques. Això ha propiciat la celebració de concursos d'aquest licor tan nostrat arreu de Catalunya. Enguany s'han presentat 212 ratafies al concurs de Santa Coloma de Farners vingudes de qualsevol punt imaginable.

La Festa de la Ratafia s'ha consolidat com a punt de trobada dels elaboradors d'aquest licor. Podreu trobar totes les ratafies del país. També trobareu una gran mostra de productes artesans per tota la ciutat. La fira és un gran aparador de la vitalitat del sector comercial i turístic del municipi.

La Festa de la Ratafia és una de les dates més esperades per tots els colomencs i colomenques i atrau gent de les comarques veïnes. La gran quantitat d'actes lúdics i culturals que s'hi programen converteixen la festa en un espai de descoberta i d'aprenentatge. La Festa de la Ratafia permet gaudir d'un ampli espectre cultural.

Trobareu una acurada informació a www.ratafia.cat

 

Historial

Altres notícies