Satisfacció i agraïment de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners en la posada en marxa del porta a porta

dv. 18.11.2022

Santa Coloma de Farners ha començat a implementar, aquest dimecres 16 de novembre, el nou sistema de recollida selectiva porta a porta (PaP) al nucli urbà. A partir del dijous 24 de novembre es posarà en marxa a Santa Coloma Residencial. L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners vol agrair als ciutadans la col·laboració que han tingut en els dos primers dies de recollida i, segons fonts del Consell Comarcal de la Selva (a través de l’empresa pública Nora), ha estat un dels millors inicis de servei que hi ha hagut mai a la comarca de la Selva.

"Els ciutadans de Santa Coloma han superat amb nota els primers dies de recollida porta a porta de residus. La major part dels residus s'han trobat ben separats (tant el dia dels envasos com el dia d'orgànica) i tots molt ben col·locats tal i com es va demanar a les xerrades i fulletons informatius. Gràcies a tots i a totes per fer realitat un porta a porta dels més elegants de la comarca", expliquen des de la regidoria de Medi Ambient. 

El consistori també vol disculpar-se per disfuncions i errors per part del servei de recollida que hi ha hagut aquests primers dies ja que l'empresa encarregada de gestionar el servei encara s'estan adaptant i coneixent tots els racons i portals de la ciutat. "Aquests primers dies podem trobar-nos algun residu no recollit pel servei ja que els operaris han d'acabar de conèixer tots els racons i indrets on es deixen els cubells. Des de l'Ajuntament, NORA i el Consell Comarcal us demanem disculpes en aquests casos i us facilitem el telèfon directe per comunicar les incidències per tal que aquestes es solucionin quan abans millor". El tèlèfon directe d'atenció de NORA és el 623 592 058.

Tanmateix, us recordem que per a qualsevol consulta o dubte sobre el porta a porta us podeu posar en contacte al 621 192 864 (de 9 a 17 h, amb opció de WhatsApp) i al correu portaaporta@scf.cat. També trobareu informació del porta a porta al web mediambient.scf.cat.

Historial

Altres notícies